My BeSt FrIeNd ...

aku pelik tol la ngan kwn aku tu...skrg bkn main sombong skli...aku pon x hu ..sampai x nk chat ngan aku lagi..yer lah ..aku thulah nk jg perasaan awek dia ..tpi  jglah sikit perasaan kwn2 dia jgk..apatah lagi best friend ..ish !!~menyampah tol ..kalau ko x nk layan aku lbih baik ko x yah kawan aku trus..wat org saki hati jer...kalau nk chat pon ..mcm x nk chat jer...time awek dia on mula la lupakan kwn dia ..time ko susah sape yg amik thu psl hal ko ...aku kan ...and (geng yg lain ) skrg ni apa ko wat ...ko wat aku and friend ko mcm sampah jer..nasib baik aku phm perasaan ko tau...ko ni ..aku rasa ko dhh terlebih obses sngat ngan awek ko tu..lain kali ingat sikit kawan ..sorry sangat kalau .. aku wat ko tersa...ko lah kwn baik aku...

Terima Kasih budak rajin singgah :)