SAYANG ALLAH ~~

ஜ Walau tak ada ORANG sayang kita TAPI ALLAH SWT ada dekat di hati kita ஜ

ஜ Walau tak ada ORANG cinta kita TAPI ALLAH SWT sentiasa KASIHI kita ஜ

ஜ Walau tak ada ORANG tolong kita TAPI ALLAH SWT ada LINDUNGI kita ஜ

ஜ Walau tak ada ORANG rindu kita TAPI ALLAH SWT tetap tunggu kita ஜ

ஜ Walau tak ada ORANG jaga kita TAPI ALLAH SWT perhatikan kita ஜ

ஜ Walau tak ada ORANG dengan kita TAPI ALLAH SWT ada temankan kita ஜ
Terima Kasih budak rajin singgah :)

DARIPADA ...

~ Drpd sujud kaki kekasih, baik sujud kpd Allah

~ Drpd cium kekasih, baik cium Tikar Sejadah.

..
~ Drpd pegang tangan kekasih, baik Pegang Al-Quran


~ Drpd menangis 
untuk kekasih, baik menangis memohon
Ampun drpd Allah

~ Drpd peluk kekasih, baik peluk Mak dan Ayah



~ Drpd kejar CINTA, baik kejar CITA-CITA CINTA

ALLAH CINTA ABADI (jgn fkir lg,truskan hari mu dgn snyuman) :) :D 

Terima Kasih budak rajin singgah :)

HAPPY NEW YEAR ....

Mana2 anak gadis yang nk juga keluar utk sambut new year, 

pastikan diiringi dgn mahram, family, abg kandung, kakak kandung, dan kawan2 perempuan sahaja...nk sambut dgn 

tunang boleh tetapi bawa mahram anda sekali...kalu anda sambut bersama-sama dgn couple anda, kekasih bkn mahram anda berdua-duaan adalah Haram...itu adalah satu kesalahan

 dlm Islam...krn ia boleh menghampiri zina, fitnah, dan maksiat...adalah lagi baik sambut dirumah sahaja itulah yg lebih selamat... terhindar dr segala bentuk kemungkaran...:)


Terima Kasih budak rajin singgah :)

BYE 2!

ok aku nk ucap kan selamat tinggal kepada kwn baik aku...sbb dia dh kena duduk kat asrama ...(MRSM PERLIS )perh jauh tu... sabtu ni,,,dia pon happy nk gi belajar sana ...yer lah kan dia kan pandai ...x macam aku ni..hmmm,,,, :'(...dia pon kesiankan adik2 dia ..nnti sapa nk jaga adik dia tu ...?? hahah...dia balik pon sebulan sekali..hmmm...kita pon x pernah jumpa ..tiba2 kita dh mula rapat .....x sangka pulak...hahahah..ok lah aku ucapkan selamat tinggl dan selamat maju jaya hehehe...jgn lupakan kita org yer...hahahah...
:'(  :)  :D

Terima Kasih budak rajin singgah :)

My BeSt FrIeNd ...

aku pelik tol la ngan kwn aku tu...skrg bkn main sombong skli...aku pon x hu ..sampai x nk chat ngan aku lagi..yer lah ..aku thulah nk jg perasaan awek dia ..tpi  jglah sikit perasaan kwn2 dia jgk..apatah lagi best friend ..ish !!~menyampah tol ..kalau ko x nk layan aku lbih baik ko x yah kawan aku trus..wat org saki hati jer...kalau nk chat pon ..mcm x nk chat jer...time awek dia on mula la lupakan kwn dia ..time ko susah sape yg amik thu psl hal ko ...aku kan ...and (geng yg lain ) skrg ni apa ko wat ...ko wat aku and friend ko mcm sampah jer..nasib baik aku phm perasaan ko tau...ko ni ..aku rasa ko dhh terlebih obses sngat ngan awek ko tu..lain kali ingat sikit kawan ..sorry sangat kalau .. aku wat ko tersa...ko lah kwn baik aku...

Terima Kasih budak rajin singgah :)

StuDYgrOUp..at rumah Shara

hai...hari ni aku gembira dpat studygroup kat umah shara ..best diorang dpt tlong aku wat  kejer geografi ..hmm bagus tapi ..banyak kerje sklh cikgu bg time aku x der...hmm..tai banyak kenangan  ader dkt umah shara ..iaitu buat lawak..geografi mmng susah sikit nk kena wat dh lah kn ader ni ader tu...ish susah...pening aku dibuat nya tapi aku berharap dpt siapkan kejer kursus geografi dgn kwn 2 aku tu.. AMIN..

Terima Kasih budak rajin singgah :)

CoLOuRing...Hmmm..

aaaaa...selesai melukis ngan mewarna sakit tangan kot..tapi ..ALHAMDULILLAH..segan kot nk melukis ...aku punya tempat untuk mewarna tu dkt dgn pintu...untuk orng tgk ..aaahh...malunya~~ lpstu ader hamba allah suka sangat amik gambar org tgh mwrna ..malu kot time tu.....masa aku first2 mula kan mewarna ... aku rasa binggung gila x thu nk mulakan yg mana dulu...tapi nasib baik aku dh try kat umah ...lega sikit..aku mulakan mewrna aku dgn cepat dia bg melukis ngan mewarna hanya 2 jam jer.. (nasib baik 2jam jer kalau 1 jam)hmm..tak thulah sempat ker tidak mewarna ..ramai yg kata diorang x sempat mewarna...ehmm...masa aku dh habis mwrna aku pandang la blkang ...aku tgk ..wOw!! cantik gila org kat blkng aku punya ngan kwn aku punya cantik kot..tapi tak per aku yakin dgn lukisan aku..hmm ni lah gambar aku time tgh khuyuk mewarna..^_^..!!

Terima Kasih budak rajin singgah :)